tirsdag 4. september 2012

Att gifta sig i Madrid

Parador Hotel Chinchon är en populär destination för ett traditionellt bröllop: med alla rostäckta torn och renässans väggmålningar, detta konverterade kloster är romantik i högsta grad. Inte för modernister, ett bröllop på Hotel Chinchon är en magisk, andlig upplevelse som verkar vara flera mil från det galna nattlivet i Madrid.

För klassisk elegans, besök Santo Mauro Hotel. Detta forna palats behåller en kunglig luft men med moderna inslag som den senaste tekniken och toppmoderna gymmet innebär att du aldrig riktigt glömmer att du är i 2000-talet. En inomhuspool i arabisk stil ger en känsla av exotism och 24 timmars butler service innebär att gästerna verkligen känner sig bortskämda.

Om du vill att ditt bröllop ska ske direkt som taget ur Sex and the City besök Me Madrid. Ägs av herr Cindy Crawford, Rande Gerber, Me tar chict till svindlande nya höjder. Börja festligheterna med en svensexa eller möhippa: dessa lyxiga paket inkluderar en baksmälla frukost (komplett med bloody mary), ett exklusivt VIP-pass för Hot Club Buddha del Mar och även en överraskning på rummet!

Bröllopspaketen på Me kommer med ett urval av teman: The Chill, The City, The Passion eller The Moment. För ett verkligt modernt bröllop välj The City eller The Passion: den förstnämnda kommer med en live-DJ och en djärv designsvit medan den andra skruvar upp värmen med en levande tangoshow och en röd matta ner längs gången! Extrafunktioner kan innefatta en öppen bar, upplockning av en Mercedes och en "bakom scenen" video eller album.

Oavsett om du väljer en ceremoni som passar för den kräsna fashionistan eller detaljrikt nog för enkel elegans, kommer ett bröllop i Madrid alltid förbli oförglömligt. Bra väderklimat året runt garanterar till soliga dagar och ångande månbelysta nätter, samtidigt finns det billiga flyg från Sverige så att du inte ska ha alltför mycket besvär att övertyga alla dessa släktingar att delta. Utanför Madrid, har Spanien vackra stränder och rustika städer vilket betyder att du inte ens behöver lämna landet för den romantiska smekmånaden.

Rome

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar